Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zwangerschapsreflexologie

Tijdens de zwangerschap moet het lichaam hard werken en vinden er veel veranderingen plaats. Voetreflexologie is er op gericht om jouw gezondheid in deze bijzondere periode te optimaliseren en eventuele klachten te verminderen.

Door voetmassage kunnen klachten en problemen bij zwangerschap zoals: misselijkheid, maagzuur, rugpijn, ischias, bekkenklachten, vermoeidheid, obstipatie, slapeloosheid en oedeem verminderen of zelfs verholpen worden. Het kan eveneens ingezet worden bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en bij het opwekken van de bevalling als je bent uitgerekend.
Een ontspannende voetmassage is tevens heerlijke verwennerij voor de zwangere. Zorg goed voor jezelf tijdens je zwangerschap!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren