Over Praktijk Amygdala

Gezondheid is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Door invloeden van ontelbare prikkels uit je omgeving, is het een hele opgave om in balans te blijven.
Hiervoor is goede samenwerking tussen lichaam en geest nodig.
In het hele proces van mentale, fysieke en emotionele indrukken opnemen, verwerken en weer loslaten, kan veel verstoring optreden. Dit ervaar je als vermoeidheid, stress, ziekte
verschijnselen en andere klachten. Herkenbaar?

Het is voor mij een uitdaging om je oorspronkelijke vitaliteit te (her)vinden!

 

Over mij

Ik ben Roelie Oosterhof en heb een lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt. Maar ik miste iets. Als kind al was ik geïnteresseerd in de werking van ons lichaam en geest en de mysteriën daarvan. Dit kon ik niet terugvinden in het werk wat ik deed. Mijn belangstelling werd gewekt door een piepkleine advertentie voor een cursus Voetmassage in de krant. 
Ik vond het verrassend en heerlijk om te masseren en het te ondergaan. Plotseling kwamen veel dingen samen: mijn interesse voor mijn medemens, om te puzzelen naar oorzaken. Luisteren, onderzoeken, verder kijken……..

Na de cursus heb ik de 4-jarige Hbo-opleiding registertherapeute gevolgd, en ben daarna mijn praktijk begonnen.

Het is wonderlijk te ervaren wat Voetreflexzonetherapie voor jou kan betekenen: 
de diepe ontspannenheid die het geeft, het verminderen en zelfs verhelpen van klachten die soms al jaren spelen, de blijdschap van mijn cliënten hierover….

Kom ervaren wat een voetreflexzonebehandeling voor jou kan doen!

Praktijk Amygdala is gevestigd op de begane grond. Parkeren kan voor de deur.