Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zwanger worden

Gaat zwanger worden niet vanzelf? Ook dan kan reflexzonetherapie uitstekend ondersteuning bieden, bijvoorbeeld bij:

Het in balans brengen van de hormoonhuishouding
Menstruatie op gang brengen als deze uitblijft (amenorroe)
Reguleren van klachten als PCOS en endometriose
Onregelmatige cyclus ( oligomenorroe)
Herstel en in balans brengen na een miskraam

Het is fijn als je al bij een arts hebt laten onderzoeken wat de oorzaak is van de (sub)infertiliteit.        Ik kan dan de behandeling hier goed op afstemmen. Maar ook bij onbegrepen infertiliteit kan reflexologie ondersteuning geven bij de pogingen om zwanger te worden. Bij een UIF of IVF traject is de behandeling extra gericht op ontspanning en stress reductie.  Dit heeft net voor een terugplaatsing al tot goede resultaten geleid.

Tip: veel verloskundigen hebben tegenwoordig een ´Kinderwensspreekuur´. De tijd voor de zwangerschap en de eerste weken van de zwangerschap blijken meer invloed te hebben op de latere gezondheid van je kindje dan lang gedacht!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren