Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bekkeninstabiliteit
Naast de extra behoefte aan Magnesium gedurende de zwangerschap is er ook een verhoogde behoefte aan Silicium. Silicium is het belangrijkste mineraal voor sterk en soepel bindweefsel. Een tekort aan Silicium verzwakt de bindweefselstructuren zoals onze gewrichtsbanden en pezen. Bekkeninstabiliteit ontstaat doordat de banden die de verschillende botten van je bekken bij elkaar houden verzwakken. Ongeveer vijf procent van de zwangere vrouwen krijgt te maken met bekkeninstabiliteit. Aangezien Silicium een belangrijke bouwstof is voor de bindweefselstructuren kan het nemen van extra Silicium op een natuurlijke manier bijdragen aan de behandeling van bekkeninstabiliteit. De vorm Silanol, organisch Silicium in drinkbare vorm, heeft de hoogste biologische beschikbaarheid.

Deserunt est laboriosam consequuntur ea qui molestiae earum provident placeat voluptas cupiditate ut ratione sed omnis corrupti consequatur molestiae officia dolorum sunt sint assumenda explicabo non dicta veniam molestias culpa eos dolores voluptas odio dolore soluta id laudantium aliquam recusandae omnis.

Praktijk Amygdala
Copyright © 2019 Praktijk Amygdala
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren