Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bekkeninstabiliteit
Naast de extra behoefte aan Magnesium gedurende de zwangerschap is er ook een verhoogde behoefte aan Silicium. Silicium is het belangrijkste mineraal voor sterk en soepel bindweefsel. Een tekort aan Silicium verzwakt de bindweefselstructuren zoals onze gewrichtsbanden en pezen. Bekkeninstabiliteit ontstaat doordat de banden die de verschillende botten van je bekken bij elkaar houden verzwakken. Ongeveer vijf procent van de zwangere vrouwen krijgt te maken met bekkeninstabiliteit. Aangezien Silicium een belangrijke bouwstof is voor de bindweefselstructuren kan het nemen van extra Silicium op een natuurlijke manier bijdragen aan de behandeling van bekkeninstabiliteit. De vorm Silanol, organisch Silicium in drinkbare vorm, heeft de hoogste biologische beschikbaarheid.

Possimus et in iure necessitatibus qui eligendi deserunt voluptatem voluptatum ut nemo atque maiores eligendi earum numquam ad sed qui rem odit ducimus excepturi quasi illum quis error officiis perspiciatis explicabo nostrum illo est ipsam harum harum dolorem ea aut qui eaque tempore laboriosam quia enim est adipisci nisi tenetur voluptates maxime at consequuntur officiis occaecati.

Praktijk Amygdala
Copyright © 2021 Praktijk Amygdala
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren